Étterem

ÉtlapAsztalfoglalás

A fine dining művészete és a kulináris innováció találkozása: sepsiszentgyörgyi éttermünk olyan élményt ígér, amely túlmutat a megszokott étkezési élmény fogalmán.

A Beyond étterem olyan céllal jött létre, hogy újraértelmezze az étkezés fogalmát, művészetét Sepsiszentgyörgyön, és olyan gasztronómiai kalandot biztosítson, amely túlmutat a megszokott élmény határain. 2024 áprilisában nyitotta meg éttermünk kapuit, ekkor az innováció kulináris kiválósággal találkozott.

Éttermünk a gourmet, kifinomult, felső kategóriás gasztronómiai vonalat képviseli, mindezt erősíti Kicsi Sándor vezető séfünk szakértelme, aki egy új szakiránnyal fűszerezte meg palettánkat.

A Beyond egy étkezési élményt kínál a gasztronómia szerelmeseinek, egy olyan élményt, amely túlmutat a hagyományos gasztronómia fogalmán, hiszen a séfünk által megálmodott ételkompozíciók az ízek kirobbanásában gyökereznek.

Csapatunk elkötelezett aziránt, hogy egy olyan íz- és vendéglátási élményt nyújtson, amely igazán egyedi és felejthetetlen.

Étkezési élmény és ízvilág, innovációval fűszerezve: ez a Beyond hitvallása. Ahogy az Éttermünk neve tükrözi célkitűzéseinket, hiszen szeretnénk minden étkezést megkoronázni, egy ünneppé varázsolni.

Sok szeretettel várjuk éttermünkbe!