Étterem

Étlap

Üdvözöljük Sepsiszentgyörgy új, éttermében, mely a város kulináris színskáláját elhivatott megszínesíteni. Tapasztalja meg a B The Hotel éttermében a vendéglátást, felsőfokon.

Bizalommal ajánljuk rendkívüli éttermünket, mely elkülönített és intim helységekkel rendelkezik. Éttermünk dekoratív elemeit a természet ihlette, „élő falak” alatt fogyaszthatják á la carte ételkülönlegességeinket, avagy ugyanitt tehetik feledhetetlenné privát vagy nagyobb összejöveteleiket is.

Éttermünk falait élő moha ékesíti, a hangulat garantáltan meghitt, a fogadtatás pedig igazán szívélyes.

És hogy mi teszi ezt a helyet a gasztronómiai mennyország kapujává? Védjegyünkké vált séfünk, Giovanni Villaggi és csapata váltják a gasztro-álmot valósággá, nekik köszönhetően elmerülhet az ízek változatos és sokrétű világában, melyeket szakértelemmel, törődéssel fűszereznek. Amint az étel az Ön tányérjára kerül, végtelenül kedves és segítőkész pincéreink alig várják, hogy egy tányérnyi mennyországgal mosolyt csalhassanak az arcukra.

Helyi és nemzetközi receptek széles választékát kínáljuk fel, miközben magas minőségű boraink, erős italaink, koktélkülönlegességeink sorát élvezheti.

Amennyiben gyerekekkel érkezik éttermünkbe, egyet garantálhatunk: a gyerkőcök is megtalálják majd nálunk kedvenc ételeiket, természetesen ezesetben is elmaradhatatlan a kulináris csavar.

Külsős vendégeket egyaránt nagyon sok szeretettel fogadunk minden alkalommal a B The Hotel éttermébe. Ajánljuk az asztalfoglalást, csak hívják a 0367-733 005 telefonszámon.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy éttermünkben tematikus-ínyenc rendezvények és különleges ajánlatok (például Happy Hour) is elérhetőek. További részletekért keressen fel bennünket a fent említett telefonszámot, vagy ne habozzon kapcsolatba lépni Facebook oldalunkkal.

Engedje, hogy valóra váltsuk kulináris álmait.