Restaurant

Meniu

B The Hotel aduce o nouă nuanță de culoare în orașul Sfântu Gheorghe. Aventurați-vă în restaurantul nostru unde veți putea descoperi ospitalitatea la superlativ.

Recomandăm cu maximă încredere rafinatul nostru restaurant, cu saloane separate și intime, decorate cu “pereți vii” inspirați din natură, unde serviciul à la carte vă este pus la dispoziție pentru petreceri de anvergură sau pentru mici întâlniri ce pot avea loc aici.

Pereții acoperiți cu mușchi dau încăperii o atmosferă senină și cordială.

Care ar fi elementul suplimentar care își ridică experiența gastronomică la un nivel mai înalt? Aceasta ar fi bucătarul nostru semnătură, Giovanni Villaggi, iar echipa lui este cheia care face ca visul chef-ului să fie realizat: feluri de mâncare perfect asortate, straturi uimitoare de aromă, texturi catifelate, combinații complexe, toate condimentate cu un twist, în afara căreia trebuie menționat expertiza și talentul culinar, amabilitatea infinită a ospătarilor sunt doar câteva dintre lucrurile de menționat.

Trebuie să experimentați rețete locale și internaționale, în timp ce savurați selecția noastră de vinuri, cocktail-uri, long-drinks și băuturi spirtuoase.

Și nu uitați: dacă sunteți împreună cu juniorii, aceștia își pot alege preparatele favorite, pregătite cu un twist, din meniul pentru copii.

Oaspeții walk-in (cei care nu sunt cazați la hotel) sunt întotdeauna bineveniți în restaurantul hotelului, dar vă recomandăm să faceți o rezervare apelând număr de telefon: 0367-733 005.

Dorim să vă reamintim că la restaurantul nostru sunt organizate și evenimente de tip gourmet, cu diferite tematice, iar oferte speciale (cum ar fi Happy Hour) vă stă la dispoziție. Pentru mai multe detalii, puteți contacta numărul de mai sus, sau nu ezitați să ne contactați prin pagina noastră de Facebook.

Visele Dvs. culinare, realizate la B The Hotel.